تبلیغات
یه وبلاگ توپ... for EVERY ONE

قالب وبلاگ


یه وبلاگ توپ... for EVERY ONE
عشق و امیدمان به اوست که همتا ندارد. 
نظر سنجی
نظرتان در مورد این وبلاگ چیست؟







علت زیاد شدن حجم آب در هنگام یخ زدن

 

یکی دیگر از خواص جالب آب، حالت جامد آن، یعنی یخ می باشد. هنگامی که آب بر اثر سرما به یخ تبدیل می شود، انبساط می یابد؛ بدین معنا که حجم بیشتری را اشغال می کند.

 

بنابراین، حجمی از یخ که هم حجم آب اولیه است جرم کمتری دارد. به این علت می گویند که چگالی یخ از آب کمتر است و همین مسئله باعث می شود که یخ روی آب شناور بماند. در حالی که در بیشتر موارد، چگالی ماده جامد از حالت مایع آن بیشتر است. این ویژگی آب سبب می شود که بر خلاف بسیاری از مایعات، آب از سطح شروع به انجماد کند. این پدیده را بارها به هنگام شروع یخ زدن آب، درون فریزر منزلتان دیده اید؛ در زمستان با یخ زدن سطح آب دریاچه ها، لایه عایقی از یخ ایجاد می شود که این لایه، از یخ زدن لایه های زیرین خود جلوگیری می نماید. در این شرایط، ماهی ها و دیگر آبزیان می توانند در مناطق گرم تر زیرین به حیات خود ادامه دهند.




[ شنبه 17 تیر 1391 ] [ 04:47 ب.ظ ] [ حمیدرضا سلیمانی ]
.: Weblog Themes By MihanSkin :.

درباره وبلاگ

خوش آمدید.نظر بدید. امیدوارم از مطالب خوشتان بیاید..............
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
تبادل لینک رایگان - تبادل لینک تبادل لینک رایگان بهترین سایت تبادل لینک رایگان - بهترین سایت تبادل لینک رایگان